Пітерська поліція намагалася вдертися до квартир трьох опозицонерів

У Санкт-Петербурзі співробітники поліції та управління з протидії екстремізму прийшли до квартири до координатора руху "Відкрита Росія" Андрія Пивоварова.

Про це опозиціонер повідомив у Фейсбуці.

"Поліцейські розповіли Пивоварову, що у них є "матеріал, за яким він планує масові заворушення, і що треба проїхати з ними". Пивоваров відмовився їхати до відділення", - йдеться у повідомленні.

Співробітники поліції також прийшли до квартири до прибічника руху Миколи Артеменка, повідомив у Твіттері член ради "Відкритої Росії" у Петербурзі Вадим Суходольский.

Про прихід поліції до її квартири повідомила також глава штабу Навального у Петербурзі Поліна Костильова: "До мене стукають у двері, я не знаю, хто і не відкрию. upd це поліція. хочуть отримати з мене обьясненія. Чекаю адвоката. upd співробітники центру Е вимагають якихось пояснень і кажуть, що хочуть доставити мене до відділу. На мені немає адміністративних справ. Щодо якого питання отримати пояснення - не говорять. Сказала, що нехай пиляють болгаркою, і я нікуди не вийду".

Як повідомлялося, 12 червня більш ніж у 210 містах Росії прибічники політика Олексія Навального збираються вийти на антикорупційні акції.

Раніше повідомлялося, що вже почалися затримання учасників поліцією.