Головред "МК" назвав Кисельова сексотом і негідником

Голова Спілки журналістів Москви і головний редактор газети "Московський комсомолець" Павло Гусєв відповів ведучому програми "Вєсті нєдєлі" Дмитру Кисельову, який висміяв реакцію Гусєва на новий санкційний список України.

Текст головреда розміщений у колонці "Московського комсомольця".

"Сьогодні - 33 роки, як я головний редактор газети. На своєму віку я побачив дуже багато політиків, політичних подій, розумних і не дуже розумних людей. Бачив я і багато провокаторів. Ти - не найкращий з них, тому що дурний і обмежений. Раджу тобі, Діма, утриматися від зустрічей зі мною. Це не погроза. Бити не буду, але від спілкування ти задоволення не отримаєш", - пише головред "МК".

У колонці Гусєв називає Кисельова "сексотом і негідником, який примазався до російської журналістики" і людиною, що "виляє задом від однієї новини до іншої", а також не вміє "читати і слухати".

Нагадаємо, Кисельов в ефірі "Вєстєй нєдєлі" від 29 травня звинуватив "Московський комсомолець" у брехні щодо помилок в сюжетах програми і висловив здивування щодо реакції головреда "МК" Гусєва з приводу внесення до українського санкційного списку. "Але лише Павло Гусєв у відповідь обурився, мовляв, як же так, я ж свій, буржуїнський!" - сказав Кисельов.

Фото: Коммерсант