На Миколаївщині встановили нову водонапірну вежу замість пошкодженої росіянами

Фото

На Миколаївщині встановили нову водонапірну вежу замість пошкодженої росіянами, яка забезпечить питною водою понад 1 700 жителів Галицинівської громади.

Про це повідомила пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"У Галицинівській громаді встановлено водонапірну вежу обʼємом 25 кубометрів, яка забезпечить питною водою більш як 1 700 місцевих жителів. Гідротехнічну споруду передало Управління ООН з обслуговування проєктів (UNOPS) коштом Embassy of Denmark in Ukraine", - йдеться у повідомленні. Зазначається, що цей проєкт є прикладом успішної співпраці із зарубіжними партнерами. Саме завдяки їм є можливість вирішувати актуальні проблеми та покращувати життя громад, які постраждали через російську військову агресію.

Читайте також: У Бишеві на Київщині стартувала відбудова дитсадка, зруйнованого росіянами

За словами голови громади Івана Назара, водонапірна вежа була пошкоджена внаслідок обстрілів військ РФ. Тепер, після встановлення нової споруди, у населеному пункті розпочнеться відновлення централізованого водопостачання.

Як повідомлялося, на Миколаївщині за рахунок закордонних донорів відкрили мобільну станцію очищення води для мешканців Єланецької громади вартістю у $75 тисяч. 

Фото: Миколаївська ОВА, Facebook