Український бізнес може долучитись до програми єВідновлення

Відтепер у бізнесу, який займається продажем будівельних матеріалів та наданням послуг з ремонту житла, є можливість підключитись до програми державної допомоги єВідновлення.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури у Фейсбуці.

Зазначається, що стати учасниками єВідновлення можуть компанії, які ведуть діяльність за такими категоріями та МСС-кодами: 1520: генеральні підрядники – житлове і торгове будівництво; 5211: магазини будівельних матеріалів та пиломатеріалів; 5231: магазини скла, фарби та шпалер.

Для участі в програмі уповноважена особа компанії має заповнити заявку на порталі Дія. Для цього потрібно перейти на порталі в «Послуги» - «Підприємництво» та обрати «Приєднатися до єВідновлення як бізнес» (посилання на підключення до програми).

Статус розгляду заяви можна буде відстежувати в реальному часі в кабінеті на порталі Дія. Повідомлення про приєднання до програми єВідновлення прийде на електронну пошту, зазначену уповноваженою особою.

Читайте також: До Реєстру пошкодженого та зруйнованого майна вже внесли понад 15 тисяч заявок – Шмигаль

Як повідомлялось, 10 травня стартував проєкт єВідновлення. Кожен громадянин, чиє житло було пошкоджено внаслідок збройної агресії РФ, може подати заяву на отримання державної допомоги на поточний ремонт житла.