Миколаїв отримав спецтранспорт для обстеження пошкоджених будинків

Фото

ПРООН передала Миколаєву спецтранспорт для обстеження пошкоджених об’єктів внаслідок воєнних дій або терористичних актів.

Про це повідомляє Миколаївська обласна рада у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Керівник Програми Організації Обʼєднаних Націй із відновлення та розбудови миру Нільс Крістенсен та представники уряду Канади передали Миколаївщині три спеціалізованих машини. Одну з них передали на баланс комунального підприємства «Миколаївбудреконструкція» для мобільних груп з технічного обстеження будівель та споруд. Автівка оснащена спеціальним обладнанням», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мобільна група займається обстеженням пошкоджених об’єктів внаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів.

«Ворог продовжує обстрілювати Миколаївщину. На сьогодні ми маємо тисячі зруйнованих об’єктів у різних сферах, і обстріли з боку ворога, на жаль, не закінчуються. Такий транспорт необхідний, аби оперативно проводити аналіз пошкоджень, щоб в результаті – швидше заносити їх до реєстрів і відпрацьовувати їхнє відновлення», – сказав т.в.о голови обласної ради Антон Табунщик.

Читайте також: Для відбудови деокупованої Луганщини планують створити Центр відновлення та розвитку громад

Як повідомлялося, Миколаїв отримав два пасажирські автобуси від столиці Чехії Праги.