Житомирщина отримала шість карет «швидкої» від проєкту United 24

Відео

Медзакладам Житомирщини передали шість карет швидкої допомоги, придбаних у межах проєкту United 24.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

«Сьогодні громади Житомирщини, а також обласний Центр медицини катастроф отримали шість нових автомобілів екстреної допомоги… Йдеться про спецтранспорт, придбаний державою, зокрема в рамках проєкту United 24, за ініціативи дружини Президента Олени Зеленської, а також завдяки допомозі великого бізнесу», - написав Бунечко.

За його словами, три автомобілі з необхідним медичним обладнанням передали Овруцькій та Романівській громадам і Житомиру.

Читайте також: Україна отримала як гумдопомогу 83 палети ліків

Три інші автомобілі посиленої прохідності отримав обласний Центр медицини катастроф. Вони будуть задіяні для надання допомоги у віддалених районах області, а також під час відряджень медичних працівників на деокуповані території.

Як повідомлялося, 17 травня 2022 року Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо ініціативи створення національного бренду United24 для об'єднання зусиль міжнародних партнерів у підтримці України.

Фандрейзингова платформа United24 є так званим єдиним вікном для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема, за такими напрямами: допомога Збройним силам, гуманітарна, медична допомога і допомога дітям, відновлення інфраструктури, цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.