Українські рятувальники отримають від колег із Польщі сім комплектів Starlink

Українські рятувальники отримали від колег із Польщі сертифікати на сім комплектів Starlink, які надійдуть в Україну впродовж трьох місяців 2023 року.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що рятувальники з Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької, Одеської областей і Києва 27-29 грудня відвідали місто Закопане в Республіці Польща для участі в нараді з підбиття підсумків реалізації проєкту під назвою "Підвищення ефективності реагування українських рятувальних служб на кризові ситуації – IV етап" та отримання обладнання, придбаного в рамках проєкту та обговорення подальших перспектив співпраці.

"За результатами зустрічі українська делегація отримала сертифікати на обладнання Starlink в кількості 7 штук, які будуть надані в І кварталі 2023 року. А також пожежно-рятувальне обладнання", - і деться у повідомленні.

У ДСНС подякували польським рятувальникам за допомогу та підтримку.

Читайте також: Україна отримала чергову партію Starlink, яку відправлять у «пункти незламності» - Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, рятувальний департамент МВС Естонії у відповідь на міжнародний запит Києва відправив в Україну технічні засоби для розмінування боєприпасів на звільнених від російських військових територіях.

Фото: ДСНС України, Facebook