Пашинян привітав Зеленського з Новим роком і побажав Україні миру

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян сподівається, що в новому році спільними зусиллями вдасться надати нового імпульсу подальшому розвитку вірмено-українських міждержавних відносин.

Про це йдеться у привітанні Президенту України Володимиру Зеленському з нагоди прийдешніх свят, текст якого оприлюднило у Фейсбуці посольство Вірменії в Україні, передає Укрінформ.

«Від усього серця вітаю та надсилаю найкращі побажання Вам і дружньому українському народу з нагоди Новорічних і Різдвяних свят. Сповнений надії, що в прийдешньому році у світі пануватиме мир і солідарність, та в умовах стабільності нам вдасться спільними зусиллями надати нового імпульсу подальшому розвитку вірмено-українських міждержавних відносин, заснованих на взаємній повазі на благо народів Вірменії та України», - зазначив Пашинян.

Читайте також: Посол США побажала українцям миру і перемоги в новому році

Він побажав Президенту України і його близьким міцного здоров’я та удачі, а дружньому українському народу – вічного миру та стабільності.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян на саміті Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ) у Єревані відмовився підписувати проєкти декларації Ради колективної безпеки ОДКБ та документа про спільні заходи щодо надання допомоги Вірменії.