Кабмін затвердив порядок аудиту ефективності роботи БЕБ

Кабінет Міністрів затвердив Порядок проведення незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності Бюро економічної безпеки.

Про це повідомив у Телеграмі представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

«Затверджено Порядок проведення незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності Бюро економічної безпеки. Передбачено, що оцінку проводить комісія з проведення незалежної оцінки ефективності діяльності БЕБ», - ідеться в повідомленні.

За інформацією Мельничука, постанова Кабміну визначає порядок формування комісії з незалежної оцінки, вимоги та обмеження щодо осіб, які можуть увійти до її складу, права та обовʼязки членів комісії.

Читайте також: БЕБ викрило тютюнову компанію в ухиленні від сплати податків на 18,5 мільйона

Крім того, визначені обʼєкти та критерії оцінки, а також порядок проведення комісією оцінювання за кожним з таких обʼєктів.

Як повідомлялося, детективи Теруправління БЕБ в Одеській області арештували 35 об’єктів нерухомості, серед яких 11 житлових приміщень, 23 нежитлові та 1 земельна ділянка. Йдеться про аптеки відомої мережі, власниками яких є громадяни російської федерації. Орієнтовна вартість заарештованої нерухомості становить понад 102 млн грн.