ЗСУ зробили всіх нас трошки українцями - Діана Науседене

Перша леді Литви Діана Науседене під час участі в дискусійній панелі «Серце світу б’ється в Україні» наголосила, що українське серце б’ється зараз в кожному куточку кожної цивілізованої країни.

Про це вона сказала під час Другого міжнародного саміту перших леді та джентльменів у Києві, передає Укрінформ.

«Українське серце б’ється зараз по всьому світу, в кожному куточку кожної цивілізованої країни. Ми чуємо це серцебиття в нашій рішучості, в наших рішеннях, в наших діях, в кожній історії українського біженця, в кожному рядку пісні «Червона калина», яку співають діти в наших школах, в кожному пораненні військових, які лікуються в наших шпиталях, в кожному протесті, який починають наші жінки та чоловіки», - наголосила Науседене.

Читайте також: Дружина Ердогана закликала об'єднатись задля допомоги жертвам війни в Україні

Вона підкреслила, що «українські герої, напевно, зробили всіх нас трошки українцями».

«Ми маємо залишатися з Україною разом, оскільки саме тут відбувається найрішучіша боротьба за свободу та незалежність всіх нас. Серце кожного на саміті б’ється в унісон», - резюмувала перша леді Литви.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні за ініціативи дружини Президента Олени Зеленської відбувається Другий міжнародний саміт перших леді та джентльменів. На заході обговорюється повоєнне майбутнє України та світу.