Зеленська отримала листа від першої леді США

Фото

Дружина Президента Сполучених Штатів Америки Джилл Байден написала листа першій леді України Олені Зеленській, де запевнила у підтримці програми відновлення ментального здоров’я українців.

Листа дружині глави Української держави передала посол США в Україні Бріджит Брінк, повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал Олени Зеленської.

«Пані Брінк передала мені листа – відповідь від першої леді США Джилл Байден, з якою у травні ми разом відвідували в Ужгороді сім’ї вимушених переселенців. Тоді пані Байден на власні очі побачила, скільки жаху пережили наші мами, рятуючи дітей від війни, з якими психологічними наслідками російської агресії доведеться рости нашим дітям. Тож у листі вона запевняє: Сполучені Штати надаватимуть всебічну підтримку в розробці нашої програми відновлення ментального здоров’я українців – як в Україні, так і турбуючись про біженців, які знайшли прихисток у США», - розповіла дружина Президента України.

Олена Зеленська висловила вдячність США за допомогу.

«Постійний діалог, нові спільні проєкти – це свідчення того, що наша співпраця – і дружба – щодень міцніші», - зазначила вона.

Читайте також: Перша леді США просить путіна припинити «цю безглузду та жорстоку війну»

Як повідомлялося, перша леді США Джилл Байден на початку травня побувала із візитом в Ужгороді, де зустрілася з дружиною Президента України Оленою Зеленською.