Папа Франциск зустрівся з українськими дітьми-біженцями

Фото

Папа Римський Франциск у середу, 30 березня, привітав українських дітей-біженців, які були присутні на загальній аудієнції, і закликав не переставати молитися за припинення жахіття війни в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Vatican News.

«Вітаючи цих дітей, знову задумаймося про потворність (російсько-української – ред.) війни та знову підносімо молитви за те, щоб зупинилася дика жорстокість, якою є війна», - сказав Папа Франциск.

Зазначається, що на загальній аудієнції до Папи прийшла група українських дітей. Ці юні прочани-біженці, що знайшли притулок в Італії, прибули на зустріч з понтифіком разом з доброчинцями, які їх приймають, в супроводі посла України при Святому Престолі.

Після молитви «Отче наш» і благословення українські діти, а також ті, хто їм допомагає, мали змогу особисто привітатися з Папою Франциском, якому діти вручили свої малюнки.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч загарбникам.

Після початку війни до росії були застосовані масштабні та всебічні санкції.