Польща відправила 10 вантажівок гуманітарної допомоги для постраждалих населених пунктів Київщини

Фото

Уряд Польщі відправив 10 вантажівок гуманітарної допомоги з продуктами харчування, медичними засобами та іншими необхідними речами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Мінреінтеграції.

Зазначається, що за ініціативи віцепрем’єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук у Польщі зібрали і передали гуманітарну допомогу для мешканців населених пунктів Київської області, які постраждали внаслідок бойових дій.

Гуманітарна допомога з Польщі / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Польща відправила 10 вантажівок гуманітарної допомоги з продуктами харчування, медичними засобами та іншими необхідними речами.

"Надалі 3 вантажівки буде відправлено для відвантаження до центральних гуманітарних хабів у м.Фастові, шість вантажівок поїде до хабу в м. Білої Церкви та одна вантажівка - до хабу в м. Українка для подальшої точкової допомоги найближчим населеним пунктам", - йдеться у повідомленні.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.