Ткаченко: Як би рупори кремля не намагалися обдурити світ, вони отримують максимальний спротив

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявляє, що рупори кремля отримують максимальний супротив і від України, і від її союзників попри намагання дезінформувати світ.

Про це він сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Сьогодні війна триває не тільки на землі і в повітрі, але й на інформаційному фронті. За останні 8 років супротивник отримує супротив не тільки від наших військових, які навчилися битися шалено, але й від наших інформаційних військ. Як би рупори кремля не намагалися задурити голову всьому світові, сьогодні вони отримують максимальний супротив і від України, і від наших союзників", - сказав Ткаченко.

Він нагадав, що фактично в перший же день війни в Україні було організовано загальнонаціональний ефір UAразом, в якому беруть участь всі провідні українські телеканали. Також об'єднаними зусиллями медіа-групи держави було створено вчора канал російською мовою під назвою FREEДОМ, який виходить в режимі 24/7 на телеканалі UATV. "Його можуть побачити як жителі Європи, так і жителі російської федерації. Але якщо в Україні у вас зник сигнал, крім ефірного мовлення можна отримати безкоштовний доступ до українських телеканалів", - розповів міністр.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.