Анонс на 23 лютого. Офіційні події

Оновлено

Укрінформ пропонує анонс подій за участю офіційних осіб на середу, 23 лютого.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у Нью-Йорку виступить на Генеральній Асамблеї ООН, де розповість міжнародній спільності про актуальну ситуацію на тимчасово окупованих територіях та поблизу державного кордону України.

***

Зустріч Президента України Володимира Зеленського з Президентом Литовської Республіки Гітанасом Наусєдою та Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою, які перебуватимуть в Україні з робочим візитом. О 14.15 - зустріч Президента України, Президента Литви та Президента Польщі з представниками ЗМІ.

Київ, Маріїнський палац. Акредитовані ЗМІ запрошуються з 13.00. Акредитація до 19.30 22 лютого за посиланням. Трансляція на офіційній вебсторінці Офісу Президента України.

***

9.30 - Брифінг на тему: "Безпека держави: робота поліції в умовах посиленого режиму". Спікер: Олександр Фацевич - заступник голови Національної поліції України.

Акредитація ЗМІ: anna@ukrinform.com Київ, вул. Б.Хмельницького, 8/16, Укрінформ, зала 1. Тел.: (044) 299-03-32. Трансляція на сайті та YouTube-каналі Укрінформу https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

***

10.00 - Пленарне засідання Верховної Ради України.

Київ, вул. Грушевського, 5, сесійна зала.

***

10.30 - Круглий стіл на тему: "Особливості процесу акредитації журналістів в зоні ООС". Організатори: Національна спілка журналістів України спільно з ГО "Інформаційна безпека". Спікери: Сергій Томіленко - голова НСЖУ; Тетяна Попова - членкиня Ради з питань свободи слова та захисту журналістів, радниця міністра оборони України (2014-2015), заступниця міністра інформаційної політики України (2015-2016); Ігор Соловей - керівник Центру стратегічної комунікації та інформаційної безпеки; Тарас Ратушний - продюсер, воєнкор, який співпрацює із міжнародними медіа. До участі запрошено представників Міністерства оборони України, Служби безпеки України та Генерального штабу ЗСУ.

Акредитація ЗМІhttps://forms.gle/vjK56WzHJ8bcJzo9A. Довідки: oblik@nsju.org

***

11.00 - (орієнтовно) Брифінг за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони України.

Київ, вул. Банкова, 11, пресцентр Офісу Президента України. Трансляція на Фейсбук-сторінці Офісу Президента. 

***

12.00 - Онлайн підключення зі штабу ООС у Краматорську на тему: "Щодо оперативної ситуації в районі проведення Операції Об'єднаних сил". Захід відбудеться онлайн через сервіс відеозв'язку ZOOM.

Трансляція на сайті та YouTube-каналі Укрінформу.

***

13.30 - Брифінг голови Київської обласної державної адміністрації Олексія Кулеби.

Київ, пл. Л. Україники, 1, Київська ОДА, 7-й поверх, к. 700. Акредитація за тел.: (097) 570-34-95

***

14.00 - Засідання уряду під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля. Трансляція за посиланням.

***

17.30 - Брифінг міністра охорони здоров'я України Віктора Ляшка щодо готовності медичної мережі надавати медичну допомогу ЗСУ та цивільному населенню. 

Акредитація ЗМІ: anna@ukrinform.com Київ, вул. Б.Хмельницького, 8/16, Укрінформ, зала 1. Тел.: (044) 299-03-32. Трансляція на YouTube-каналі Укрінформу.