У Криму вражений вузол зв'язку окупантів - партизани

Оновлено

У тимчасово окупованій Алушті було вражено вузол зв'язку російських окупантів. 

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Агенти "Атеш" повідомляють, що в Алушті було вражено вузол зв'язку російських окупантів (в/ч 28735)», - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що це колишня українська військова частина, яка тепер використовується окупантами.

Читайте також: У тимчасово окупованому Криму повідомляють про вибухи

«Схоже на те, що було завдано значних пошкоджень устаткуванню та знищено багато окупантів. Ймовірно, також вдалося знищити пункт управління цього центру», - зазначають партизани.

Телеграм-канал "Кримський вітер" повідомляє, що

вибухи лунали майже у всіх районах Криму, у багатьох намагалося працювати РосППО, але робота виявилася не надто ефективною.

"Увечері 23 травня Сили оборони України завдали ударів по військових об'єктах Криму... Не менше 6 балістичних ракет MGM-140 ATACMS потрапили у вузол зв'язку радіолокаційних та протиповітряних сил армії Росії.

На тому місці стоїть радіоантена станції космічного спостереження та кілька будівель об'єкта. Саме по них і було завдано удару, де на той момент знаходилися високопоставлені військовослужбовці ЗС Росії. І головне – це систематичні удари по радіолокаційних та протиповітряних силах ЗС Росії в Криму", - йдеться у дописі.

Телеграм-канал Астра пише про масову атаку ЗСУ з анексованого Росією Криму. Зазначається, що вибухи лунали у Сімферополі, Саках, Алушті, Ялті, Джанкої та Євпаторії.

Українська влада та спецслужби ще не коментували останні вибухи в тимчасово окупованому Криму.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово окупованому Криму повідомили про вибухи.