До проєкту «Гастромандри Львівщиною» долучилися 26 фермерських господарств

У Львівській області 26 фермерських господарств долучилися до проєкту «Гастромандри Львівщиною» і готові до початку туристичного сезону.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА, передає Укрінформ.

«Ми позиціонуємо Львівську область як регіон здорового і безпечного відпочинку. Фермерські господарства пропонують туристам активності на природі у сільській місцевості та здорову їжу. Плюс – це вигідно і для фермерів, бо є нагода збільшувати прибутки. Туроператори будуть приводити до них туристів, які купуватимуть крафтові смаколики. Бонус реєстрації у проекті «Гастромандри Львівщиною» – партнерська підтримка від облдержадміністрації», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Віталій Загайний.

Читайте також: Львівщина планує заманювати туристів оновленими "Гастромандрами" та влогом

Як наголошують в ОДА, участь у «Гастромандрах Львівщиною» для фермерських господарств має низку переваг, серед яких впізнаваність бренду, лояльність клієнтів і додатковий дохід. Мета проєкту – промоція локальної продукції, налагодження співпраці з туристичним бізнесом та створення нових туристичних пропозицій.

Планується, що до проєкту приєднається ще більше локальних виробників.

Як повідомляв Укрінформ, у січні 2020 року Управління туризму та курортів Львівської ОДА повідомило, що планує оновити путівник «Гастромандри Львівщиною» та створити гастровлог, щоб привабити більше мандрівників до області.