Вхід до Національного ботсаду відтепер можна оплатити безконтактно

Сплатити за вхідний квиток до Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України відтепер можна за допомогою безконтактної технології.

Про це йдеться в прес-релізі компанії Mastercard, що є в розпорядженні Укрінформу.

"Компанія Mastercard, ПриватБанк та Національний ботанічний сад ім. М.М.Гришка НАН України (НБС) запустили безконтактну оплату вхідних квитків до ботанічного саду", - йдеться в повідомленні.

На спеціально обладнаному жовтому турнікеті біля входу запрацювала технологія безконтактної оплати Mastercard: завдяки цьому сплатити за вхід до саду тепер можна в один дотик банківською карткою будь-якого банку світу різних платіжних систем або за допомогою платіжного пристрою з NFC. ПриватБанк став банком-еквайром проекту.

Читайте також: В Україні мережа платіжних терміналів збільшилась цьогоріч на 13,6% - НБУ

Для оплати дорослого квитка достатньо піднести безконтактну картку або платіжний пристрій до жовтого турнікету на вході. Для того щоб сплатити за дитячий квиток, необхідно натиснути на турнікеті кнопку з відповідним позначенням і після цього піднести картку до зчитувального елемента.

Вартість квитка для дорослого – 50 грн, для дитини від 6 років – 20 грн, а для дитини до 6 років вхід безкоштовний. Розраховуючись за квитки безконтактно, гості Національного ботанічного саду не сплачуватимуть жодних комісій.

Фото: dsnews.ua