Київ і Домінікану з'єднали прямим авіарейсом

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" відкрила прямі регулярні рейси до курортного міста Ла-Романа (Домініканська Республіка).

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі авіакомпанії.

"У четвер, 25 жовтня, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" перевезла пасажирів на прямому регулярному рейсі в Ла-Роману. МАУ - перший український авіаперевізник, який відкрив регулярне повітряне сполучення з Домініканською Республікою", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що рейси виконуватимуть у період з 25 жовтня 2018 року до 14 травня 2019 року двічі на тиждень – щопонеділка і щочетверга кожні десять днів на широкофюзеляжних літаках Boeing 767-300ER з трьома класами обслуговування: бізнес, преміум-економ і економічний.

Час у дорозі з Києва до Ла-Романи становить 12 год. 50 хв., у зворотному напрямку - 11 год. 30 хв.

Читайте також: МАУ відкриє рейси до Ізміра, Софії та Бухареста

Директор МАУ з комунікацій Євгенія Сацька зазначила, що аеропорт Ла-Романи не випадково обрано для виконання польотів на курорти Карибського басейну.

"Інфраструктура аеропорту, що обслуговує менше рейсів, ніж інші аеропорти Домініканської Республіки, сприяє більш швидкому і комфортному проходженню паспортного, митного контролю та контролю на авіаційну безпеку. Територіальне розташування аеропорту Ла-Романа на однаковій відстані між Санто-Домінго й Пунта-Каною дає змогу нашим пасажирам швидко й зручно дістатися до сусідніх курортів Карибського моря", - сказала Сацька.

Наголошується, що розклад складено таким чином, щоб рейсом з аеропорту "Бориспіль" за єдиним квитком МАУ могли скористатися й транзитні пасажири з Алмати, Тбілісі, Баку, Тегерана, Кишинева, Тель-Авіва й Мінська.

Нагадаємо, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" здійснює рейси з України до понад 50 міст Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу, а також країн СНД. Сьогодні у складі флоту МАУ - 43 авіалайнери різних модифікацій, включаючи 30 середньомагістральних Boeing 737 NG із середнім віком 8,7 року. МАУ виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень.