Ісландський лоукостер хоче доплачувати пасажирам за польоти

WOW air - бюджетна авіакомпанія з Ісландії - в найближчому майбутньому почне доплачувати пасажирам за те, що вони користуються її послугами.

Як пише ExpertTur, таку інформацію повідомив засновник і власник авіакомпанії Скулі Могенсен в інтерв'ю Telegraph Travel.

«У майбутньому ми зможемо вам платити за те, щоб ви літали з нами. Якщо ви будете приходити до нас, будете довіряти нам за допомогою своїх бронювань, ми зможемо звести тариф вашого квитка до нуля і ми навіть зможемо винагородити вас за це», - зазначив Могенсен.

На його думку, бюджетні авіакомпанії зможуть компенсувати витрати на перевезення пасажирів за допомогою інших послуг - наприклад, бронювання готелів або оренда автомобілів.

Читайте також: Авіаквитки можуть бути дешевшими - "Аеропорти України"

«Багато людей зараз, як до, так і після подорожей, обмінюються фотографіями зі своїми друзями. Якщо ми добре зробимо свою роботу, вони розкажуть про це, це потужний зворотній зв'язок з клієнтами. Оскільки вони наші «адвокати», їх може бути винагороджено відповідним чином», - повідомив керівник лоукостера.

Нагадаємо, на даний момент WOW air спеціалізується на виконанні бюджетних трансатлантичних рейсів через свій хаб у Рейк'явіку. Компанія пропонує долетіти з головних міст Європи до США лише за 199 доларів, а з Рейк'явіка - за 99 доларів.

Фото: Conde Nast Traveler