"Турист України": пілотний проект нацпрограми запрацює в серпні

Пілотний проект національної програми "Турист України", яка об'єднує туристичні та банківські послуги, розпочнеться в Україні вже з 1 серпня 2017 року. 

Про це розповів директор департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга під час презентації проекту, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Продукт "Турист України" - це загальноукраїнський національний туристичний продукт, який зможуть використовувати на першому етапі 4 міста-пілоти: Київ, Львів, Дніпро та Одеса. І вже після реалізації пілотного проекту - восени, зможуть використовувати всі інші міста України", - розповів Ліптуга. 

Він підкреслив, що програма "Турист України" спрямована перш за все на просування та розвиток бренду України. 

Читайте також: Туроператори Львова просять Порошенка не “відпускати” Ryanair

За словами Ліптуги, будь-який подорожуючий Україною матиме змогу завантажити мобільний додаток для участі у програмі лояльності. За допомогою додатка можна буде спланувати подорож до будь-якого міста країни, замовити квитки, забронювати готель або скористатися іншими туристичними послугами. 

Ліптуга підкреслив, що користувачі додатка зможуть накопичувати бали за здійснення платежів або за "чекіни" (відмітка геолокації у певному місці). Ці бонуси можна буде витратити як різноманітні знижки.

Також Ліптуга зауважив, що будь-хто має змогу вже сьогодні відвідати сайт проекту та зареєструватися для тестування додатка.

Програма "Турист України" запроваджується за підтримки ПриватБанку та міжнародної платіжної системи VISA.