"Богдан" презентував новий електрокросовер JAC

Фото

Компанія "Богдан-Автотрейд" представила у рамках четвертої міжнародної виставки електротранспорту та гібридів Plug-In Ukraine 2019 новий електрокросовер JAC IEV7S.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Для багатьох відвідувачів виставки JAC iEV7S став справжнім відкриттям. Не кожен міг собі уявити, що в Україні може з'явитися бренд, який представляє сучасний електромобіль із запасом ходу до 300 км з вартістю 26 тис. доларів. JAC iEV7S обладнаний підігрівом передніх сидінь, зручними кріслами з бічною підтримкою, клімат-контролем, круїз-контролем, системою кругового огляду 360 градусів. Крім цього, електромобіль має один з найбільш містких багажників у своєму класі", – розповів генеральний директор компанії "Богдан-Автотрейд" Олександр Луценко.

Виробники зазначають, що технологічною особливістю моделі JAC iEV7S є 40-кВт літій-іонна батарея корейського виробництва від Samsung з рідинним охолодженням. Завдяки даній технології JAC iEV 7S добре адаптований до різних погодних умов і здатний працювати при температурі від -30℃ до + 45℃.

Серед переваг для клієнтів також варто відзначити добру гарантію виробника на батарею, яка становить 8 років або 150 тис. км пробігу.

Фото: bogdan.ua