Для National Geographic побудували Бентлі-монстра

Фото

Сріблясте купе Bentley Continental GT 2006 року випуску перетворилося на брутальний всюдихід кольору хакі, збудований для зйомок National Geographic.

Про це повідомляє "Популярна механіка".

"Автомобіль під назвою Monster Bentley GT був побудований в єдиному екземплярі спеціально для документального серіалу "Справжній суперкар" телеканалу National Geographic. За основу було взято повнопривідне купе Bentley Continental GT 2006 року випуску з шестилітровим бензиновим бітурбомотором W12 і шестиступінчастою автоматичною коробкою передач", - вказується в повідомленні.

В результаті купе перетворилося у страхітливого вигляду позашляховик, немов розроблений для виживання після апокаліпсису. «Бентлі» отримав широкі сталеві колеса з «зубастими» шинами розміром 265/65 R17, потужні розширювачі колісних арок, захисний каркас з металевих труб, запасне колесо і пару каністр для палива — на той випадок, якщо бензин закінчиться у далекому від цивілізації місці.

Bentley також може похвалитися потужною світлодіодною «люстрою» на даху і позашляхової підвіскою з двома регульованими амортизаторами на кожне колесо. Днище автомобіля закрита міцними металевими листами, щоб у надзвичайній ситуації можна було мчати, не розбираючи дороги. На модернізацію Continental GT було витрачено близько 33 тисяч доларів.