Ferrari та Lamborghini йдуть з України - ЗМІ

У 2016 році в Україні не будуть офіційно поставлятися суперкари Ferrari і Lamborghini.

Офіційні поставки в нашу країну автомобілів цих всесвітньо відомих марок здійснювали підрозділи групи компаній Vipos, інформує AUTO-Consulting.

Як заявив генеральний директор Vipos Віктор Постельников, через ситуацію, що склалася у країні, український ринок не готовий сьогодні до офіційних поставок таких авто, оскільки для них потрібні спеціальні умови і високі стандарти продажу і сервісу.

Більше того, щороку підвищуються вимоги до дилерів. Компанії Ferrari і Lamborghini не можуть дозволити собі піти на жодні поступки і зробити для когось виняток у дотриманні своїх стандартів. Навіть з урахуванням перспективності українського ринку, додав Постельников.

Виконання таких стандартів вимагає величезних інвестицій, що в умовах низьких продажів і ситуації в країні є просто збитковим. Наприклад, покупець офіційної Ferrari протягом 7 років мав можливість безкоштовно проходити технічне обслуговування на сервісній станції в Києві і ще цілий ряд «пільг». І рівень сервісу - єдиний по всьому світу. Йому необхідно відповідати, переконаний гендиректор Vipos.

Фото: AUTO-Consulting