Посол України у Туреччині обурений підтримкою путіна фанами «Фенербахче»

Розуміємо емоції та хвилювання вболівальників «Фенербахче», але ніколи не зрозуміємо слова підтримки російському вбивці та агресору, який свідомо вбиває українців та нищить нашу країну.

Як повідомляє Укрінформ, про це Назвичайний та Повноважний посол України в Туреччині Василь Боднар написав у Фейсбуці, відреагувавши таким чином на інцидент, який трапився вчора під час матчу Фенербахче-Динамо у Стамбулі.

“Футбол - це чесна гра. Вчора у матчі з "Фенербахче" "Динамо" Київ було сильнішим. Розуміємо емоції та хвилювання, які відчуває кожен вболівальник під час такої напруженої гри. Але ніколи не зрозуміємо слова підтримки російському вбивці та агресору, який свідомо вбиває українців та нищить нашу країну», - написав Боднар.

Йдеться про вигуки на трибунах на підтримку президента рф володимира путіна.

Читайте також: У МЗС порадили турецьким фанатам не вболівати за путіна, який скрізь програє

«Вчорашні неприйнятні дії деяких фанів "Фенербахче" нас глибоко засмутили. Навіть у футболі, який так люблять у Туреччині, є свої межі. Вдячний небайдужому турецькому суспільству за миттєву реакцію та засудження таких неадекватних дії вболівальників», - зазначив посол України в Туреччині.

Як повідомляв Укрінформ, вчора футболісти київського «Динамо» виграли перший матч у єврокубковому сезоні-2022/23. «Біло-сині» на виїзді обіграли у додатковий час турецький «Фенербахче» з рахунком 2:1 і вийшли до третього відбіркового раунду Ліги чемпіонів УЄФА.