Parimatch Ukraine запускає масштабну платформу ResponsibleGambling: Вболівай серцем – грай головою!

Перший амбасадор відповідальної гри Parimatch – Олександр Усик.

Parimatch Ukraine започатковує масштабну платформу присвячену ResponsibleGambling: Вболівай серцем – грай головою! В рамках всесвітньої стратегії підтримки принципів відповідальної гри. Ініціатива покликана надати суспільству, гравцям і працівникам індустрії унікальні та різноманітні погляди на азартні ігри. Мета – сформувати розуміння, як оператори ринку можуть відігравати важливу роль у профілактиці потенційних проблем азартних ігор. Перший амбасадор проекту Вболівай серцем – грай головою! від Parimatch - всесвітньо відомий боксер Олександр Усик.

Parimatch Ukraine, як перший і єдиний на сьогодні ліцензійний букмекер в країні, оголошує про повну прихильність і відповідність принципам відповідальної гри. Компанія зосередиться на наданні інструментів, необхідних для того, щоб допомогти гравцю приймати відповідальні і обґрунтовані рішення, а також проводитиме освітні заходи та роз’яснювальну роботу зі своїми клієнтами. Сьогодні на сайті букмекера вже працює система самоконтролю та цілодобова служба підтримки, яка може допомогти обрати обмежувальний захід.

Читайте також: Parimatch продовжив контракт з легендарним ФК «Ювентус»

Перед брендом Parimatch стоять глобальні виклики і для того, щоб вивести ResponsibleGambling на новий рівень, він залучає амбасадорів відповідальної гри. Першим стане абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі, золотий призер Олімпіади-2012 Олександр Усик. Шлях боксера до перемог – це напружені тренування та чіткий план на кожен бій. Саме це дозволяє йому не тільки насолоджуватися перемогами, а й отримувати задоволення від самого боксу. Все як у грі!

«Сила волі, внутрішня мотивація, стратегія – ключові елементи для перемоги. Важливо зберігати контроль під час гри, розуміти, що це виключно спосіб отримання позитивних емоцій, і завжди можна зробити паузу або отримати допомогу в разі потреби. Це я вкладаю в поняття відповідальної гри. Тому приєднуюся до ініціативи бренду Parimatch, яка підвищить поінформованість гравців про принципи чесної, відповідальної та прозорої гри», - розповів Олександр Усик. 

Читайте також: Parimatch анонсує партнерство з шістьма провідними клубами АПЛ

«Parimatch Ukraine є першим і єдиним ліцензійним букмекером в Україні. Цей статус вимагає відповідальності, в першу чергу перед тисячами наших клієнтів і працівників. Тому наша ідеологія бізнесу побудована саме на принципах і цінностях відповідальної гри. Для нас важливо, аби гра на платформі pm.ua приносила  виключно приємні емоції та задоволення», - пояснила CEO Parimatch Ukraine Наталія Гілевич.

Запуск комунікаційної та освітньої платформи присвяченої ResponsibleGambling: Вболівай серцем – грай головою! - частина глобальної стратегії розвитку Parimatch Ukraine. У партнерстві із амбасадорами відповідальної гри компанія продовжить формувати культуру дозвілля азартних ігор та підвищувати свідомість гравців. Крім того, компанія планує розробляти технічні інструменти моніторингу завдяки штучному інтелекту та допомоги гравцям.