Стали відомі пари 1/4 фіналу Кубку Захисників України-2021

Матчі зіграють 17-18 липня.

17-18 липня зіграють матчі 1/4 фіналу Кубка Захисників України 2021, передає Укрінформ.

1) ФК «Схід» НГУ (Харків) - ФК «Ягуар» НГУ (Калинівка, Вінницька область);

2) ФК «Зіньків АТО Українці Разом» (Зіньків, Полтавська область) - ФК «Слов'янськ АТО» (Слов'янськ, Донецька область);

3) ФК «Волинь АТО» (Луцьк, Волинська область) - ФК «Вознесенськ АТО» (Вознесенськ, Миколаївська область);

4) ФК «Кропивницький АТО» ЗСУ (Кропивницький) - ФК «Маріуполь АТО» ЗСУ (Маріуполь, Донецька область).

Читайте також: Відбулися матчі 1/8 фіналу першого Кубка Захисників України

Як зазначив Голова правління Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «Українці Разом» та президент Федерації футболу учасників АТО Руслан Руденко, Кубок Захисників України − це новий турнір. Він стартував у квітні цього року.  Матчі турніру відбуваються водночас із матчами сьомого сезону чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО 2021. Фінальний матч турніру відбудеться 24 серпня у місті Одесі на стадіоні «Чорноморець». Переможець змагань за Кубок Захисників України наступного року візьме участь у матчі за Суперкубок Героїв АТО/ООС з чемпіоном України 2021 тріумфатором турніру на Кубок Героїв АТО.

Як повідомляв Укрінформ, футбольні турніри Ліги учасників АТО відбуваються в Україні вже сім років. Це наймасштабніша в нашій країні програма спортивної реабілітації учасників бойових дій і ветеранів АТО/ООС. Організатором та засновником цих змагань є Федерація футболу учасників АТО під егідою та за постійної підтримки Всеукраїнського об’єднання «Українці Разом».

Читайте також: «Ягуар» НГУ – переможець Суперкубка Героїв АТО України 2021

Наразі команди Ліги учасників АТО беруть участь у таких турнірах: Кубок Героїв АТО (аналог чемпіонату України), Суперкубок Героїв АТО/ООС України (матч, у якому зустрічаються цьогорічний переможець турніру з минулорічним тріумфатором), Кубок Об’єднаних сил (беруть участь найкращі команди від кожної силової структури) та чемпіонат Європи з футболу серед ветеранів війни. Додаткова інформація на офіційному сайті Федерації футболу учасників АТО football.ukrazom.org та Всеукраїнського Об'єднання «Українці Разом» ukrazom.org.