Старт Євро-2020: де в Києві дивитися матчі збірної України

13 червня з 17:00 усіх вболівальників нашої збірної чекають на НСК «Олімпійський».

11 червня стартувало довгоочікуване Євро-2020. Матчі турніру пройдуть на 11 стадіонах 11 міст 10 країн. Фінал прийматиме лондонський «Вемблі», а матч-відкриття – «Олімпійський стадіон» у Римі.

Загалом у фінальній частині турніру зіграють 24 збірні. Головними ж претендентами на перемогу вважаються команди Франції, Англії, Бельгії, Німеччини, Іспанії та Португалії.

Збірна України розпочне свій виступ на Євро 13 червня. Команда Андрія Шевченка зіграє в Амстердамі з Нідерландами. Вболівальники нашої команди зможуть подивитися цей матч на головній арені країни – НСК «Олімпійський». Організатор трансляції - бренд Parimatch спільно з ФК «Шахтар».

Читайте також: Шевченко: Постараємося добре підготуватися до першого матчу Євро-2020

Всіх гостей чекатиме вулична їжа, розважальна програма і, звичайно ж, атмосфера справжнього футбольного свята. Буде чим зайнятися і фанатам кіберспорту, спеціально для них на НСК «Олімпійський» стоятиме CyberTruck, який транслюватиме матчі кіберспортивного турніру. Придбати квитки можна за посиланням. Початок матчу о 22:00, а вхід на стадіон відкриють з 17:00

В перший день європейської першості зіграють матч-відкриття: Італія – Туреччина (початок о 22:00). На самій же церемонії відкриття, яка розпочнеться за півгодини до стартового свистка, глядачі побачать політ літаків з пілотажної групи ВПС Frecce tricolori, виступ ансамблю італійської поліції і почесної варти кінної поліції, а потім насолодяться вокалом відомого оперного тенора Андреа Бочеллі. Також відомо, що почесним гостем стане легендарний форвард «Рома» Франческо Тотті.