«Динамо» цікавиться Маричем, але він не пріоритетна трансферна мета

Оновлено

Мірко Марич забив цього сезону за «Осієк» 16 м’ячів.

Форвард «Осіека» Мірко Марич не є основною трансферною метою «Динамо», повідомляє Dynamo.kiev.ua.

Київський клуб дійсно хоче посилити позицію нападника, причому до відновлення чемпіонату України, але 24-річний хорват - тільки один з варіантів. Селекціонери «Динамо» також розглядають ще чотирьох форвардів, кожен з них більш пріоритетний, ніж Марич.

Нагадаємо, кращий бомбардир чемпіонату Хорватії і форвард «Осіека» Мірко Марич потрапив в сферу інтересів «Динамо». Про це повідомляє dynamomania.com.

«Осієк» допускає можливість трансферу нападника Мірко Марича, повідомляє Index.hr. За інформацією видання, клуб може зробити це в разі вигідної пропозиції «Динамо». У минулому сезоні до Марича також був чималий інтерес європейських клубів, але «Осієк» зберіг гравця.

24-річний хорват в цьому сезоні забив за «Осієк» 16 м’ячів в 23 матчах у всіх турнірах. Також він віддав 5 гольових передач. Контракт футболіста з «Осієком» розрахований до літа 2022 року. Transfermarkt оцінює його в 4 млн євро.

Марич почав свою кар'єру в команді «Широкі Брієг», потім виступав за загребский «Локомотив», угорський «Фегервар», а влітку 2017 став гравцем «Осіека».

Читайте також: Київське “Динамо” назвало суперників на першому зборі в Туреччині

На юнацькому рівні футболіст виступав за збірну Боснії і Герцеговини, а на дорослому - за Хорватію. За збірну Хорватії він провів 2 товариські матчі - з Чилі та Китаєм.

Нагадаємо, що «Динамо» повернуло нападника Назарія Русина з оренди. Форвард вирушить з командою на зимовий збір, який відбудеться в Туреччині в середині січня наступного року. Русин повинен замінити нападника Артема Бесєдіна, якого підозрюють в порушенні антидопінгових правил УЄФА.