Берінчик провів відкрите тренування перед захистом титулу WBO International

Фото

Український боксер Денис Берінчик провів відкрите тренування перед захистом титулу Інтернаціонального чемпіона за версією WBO в легкій вазі, який відбудеться 5 жовтня в Броварах (Київщина).

Денис Берінчик захищатиме титул Інтернаціонального чемпіона за версією WBO (WBO International) в легкій вазі проти мексиканця Патріціо Лопеса Морено, який провів на профі-рингу 29 поєдинків, має 26 перемог, 19 з яких нокаутом. 

5 жовтня в ринг ТРЦ "Термінал" міста Бровари також вийдуть українські боксери Олег Малиновський, Дмитро Митрофанов, Мішико Беселія, Василь Чоботар та інші.

Відкрите тренування боксерів Дениса Берінчика, Олега Малиновського та Дмитра Митрофанова у столиці / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Відео відкритого тренування Дениса Беринчика, Олега Малиновського і Дмитра Митрофанова.

Нагадаємо, на профі-рингу 31-річний український боксер Денис Берінчик переміг у всіх своїх 11-ти поєдинках (в 7-ми - нокаутом).

Читайте також: Берінчик захищатиме титул Інтернаціонального чемпіона WBO проти Морено

Патріціо Морено свого часу володів регіональними титулами WBC Latino Silver і WBC FECOMBOX. Попередній бій провів в серпні цього року проти свого співвітчизника, екс-чемпіона WBC Silver Едгара Пуерто, здобувши перемогу за очками.