Берінчик захищатиме титул Інтернаціонального чемпіона WBO проти Морено

Берінчик захищатиме титул Інтернаціонального чемпіона WBO проти Морено

Укрінформ
5 жовтня в ТРЦ "Термінал" у Броварах (Київщина) український боксер Денис Берінчик проведе захист титулу Інтернаціонального чемпіона за версією WBO в легкій вазі проти мексиканця Патріціо Лопеса Морено.

Як зазначив генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк, перемога підніме Дениса Берінчика на новий щабель світових рейтингів, а от поразка може назавжди позбавити шансу на чемпіонство.

“Берінчик повертається в ринг 5 жовтня. Його суперникові мексиканцю Патріціо Морено всього лише 24 роки, проте він вже більш досвідчений професіонал, ніж Денис. Молодість і досвід проти олімпійської школи і боксерської харизми. На кону - титул Інтернаціонального чемпіона WBO, який належить Денису. Тому перемога підніме Дениса на новий щабель світових рейтингів, а от поразка може назавжди позбавити шансу на чемпіонство. Тому Денис боротиметься за своє майбутнє в професіоналах. З нетерпінням чекаю цей бій”, - цитує Красюка klitschko-brothers.com.

Патріціо Морено провів на профі-рингу 29 поєдинків, 26 перемог, 19 з яких нокаутом. Свого часу володів регіональними титулами WBC Latino Silver і WBC FECOMBOX. Попередній бій провів в серпні цього року проти свого співвітчизника, екс-чемпіона WBC Silver Едгара Пуерто, здобувши перемогу за очками.

Читайте також: Берінчик 5 жовтня захищатиме титул інтерконтинентального чемпіона WBO

Нагадаємо, що 5 жовтня в ринг ТРЦ "Термінал" також вийдуть Олег Малиновський, Дмитро Митрофанов, Мішико Беселія, Василь Чоботар та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-