Тамаш Кадар розповів, як має грати “Динамо”, щоб перемогти “Мальме”

Угорський захисник київського футбольного клубу “Динамо” Тамаш Кадар розповів про готовність команди до сьогоднішнього поєдинку зі шведським “Мальме”.

Тамаш Кадар в коментарі клубній пресі, зокрема, зазначив, що скандинавський футбол виділяється фізикою, тому, щоб перемогти “Мальме”, динамівці “повинні бути сильні як фізично, так і психологічно”.

“Коли ти не виграєш шість і більше ігор поспіль, можеш опинитися в психологічному занепаді. Але ми повинні підтримувати один одного і триматися разом. Ми в непростій ситуації, але треба думати позитивно і продовжувати працювати.

Ми готувалися до гри у звичному режимі. На 100% сконцентровані на матчі. Думаємо виключно про цей поєдинок. “Мальме” - досвідчена команда. Всім відомо, що скандинавський футбол виділяється фізикою. Щоб перемогти “Мальме”, ми повинні бути сильні як фізично, так і психологічно”, - зазначив Кадар.

Читайте також: "Динамо" має перемагати в кожній грі Ліги Європи - Дуелунд

Як повідомлялося, 19 вересня в Києві відбудеться поєдинок “Динамо” (Київ) - “Мальме” (Швеція) в рамках стартового туру групового раунду футбольної Ліги Європи. Матч на київському НСК "Олімпійський" обслуговуватиме суддівська бригада з Північної Македонії. Початок зустрічі - о 19.55. Перед матчем український квартет ASTURIA виконає гімн Ліги Європи, а в перерві зіграє свою фірмову композицію “Шторм” Антоніо Вівальді.