"Динамо" має перемагати в кожній грі Ліги Європи - Дуелунд

Укрінформ
Данський півзахисник київського футбольного клубу “Динамо” Міккель Дуелунд прокоментував майбутніх суперників команди в Лізі Європи.

Міккель Дуелунд в коментарі клубній пресі, зокрема, розповів про тактику данського клубу “Копенгаген”, який показує силовий футбол.

“Дуже цікаві будуть ігри. Що стосується “Копенгагена”, то забавно грати проти команди з твоєї країни, та й Мальме знаходиться недалеко від Данії. Так що буду відчувати себе там майже як вдома. Нам попалися хороші суперники. Ми повинні виходити з першого місця з групи і перемагати в кожній грі. Останні результати “Динамо” не радують, тому ми повинні зібратися і показати свій максимум.

Нас очікують ігри проти сильних команд. Шведські, данські, швейцарські клуби демонструють хороші результати і ми маємо ретельно готуватися до кожного матчу. Нас чекає довга дистанція в турнірі, тому ми максимально сконцентровані.

Данські клуби показують силовий футбол. “Копенгаген” - не виняток. Це хороша команда, яка грає за схемою 4-4-2. Найочевидніше - тактика данчан. Вони роблять ставку на двох атакуючих гравців попереду, і вони обидва травмовані тривалий час. Так що вони в пошуку альтернативи. Ми знаємо, що гратимемо проти сильної команди, і вони трохи краще нас в плані фізики. Тому допрацьовуватимемо в тих компонентах, в яких відстаємо”, - сказав Дуелунд.

Читайте також: Футболісти "Динамо" провели заключне тренування перед матчем проти "Мальме"

Як повідомлялося, за підсумками жеребкування, яке відбулося 30 серпня в Монако, київське "Динамо" в групі В гратиме з "Копенгагеном", "Мальме" та "Лугано". На груповій стадії Ліги Європи команди зіграють у два кола, матчі заплановані на 19 вересня, 3 та 24 жовтня, 7 і 28 листопада та 12 грудня.

Сьогодні відбудеться поєдинок “Динамо” (Київ) - “Мальме” (Швеція). Матч на київському НСК "Олімпійський" обслуговуватиме суддівська бригада з Північної Македонії. Початок зустрічі - о 19.55.

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-