Ліга учасників АТО: завершення сезону в дивізіонах «Південь» і «Схід»

Фото

21 і 22 вересня в Одесі та Маріуполі завершується чемпіонат України з футболу серед команди Ліга учасників АТО у регіональних дивізіонах «Південь» і «Схід».

Традиційно в середині вересня підходить до завершення вже 5-й сезон єдиного чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО 2019. Цього року 21 вересня в Одесі відбудеться нагородження та закриття сезону в дивізіоні «Південь» та 22 вересня в Маріуполі відбудеться нагородження та закриття сезону в дивізіоні «Схід».

Нагородження та закриття групового етапу чемпіонату в дивізіоні «Південь» відбудеться 21 вересня о 12:30 в місті Одеса на Центральному стадіоні «Чорноморець».

Нагородження та закриття групового етапу чемпіонату в дивізіоні «Схід» відбудеться 22 вересня о 15:00 в Донецькій області, в місті Маріуполь на стадіоні «Портовик» (вул. Луніна, 71).

Читайте також: Ліга учасників АТО: завершення сезону в дивізіонах «Захід» і «Центр»

Нагородження та закриття групового етапу чемпіонату в дивізіонах «Київ» та «Північ» відбудеться 28 вересня о 15:00  в Київській області, в місті Вишневе на Центральному міському стадіоні (вул. Європейська, 27).

Нагадаємо, 14 і 15 вересня у Тернополі та Хмельницькому відбулося закриття групового етапу чемпіонату в дивізіонах «Захід» та «Центр».

Організатором та засновником цього чемпіонату вже п’ятий рік поспіль є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці-разом!» та за підтримки Федерації Футболу України, Міністерства молоді та спорту України, Генерального штабу Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Державної служби з надзвичайних ситуацій України, Державної Служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, Футбольного клубу «Динамо» (Київ). А цього року долучилося до чемпіонату ще й новостворене Міністерство у справах ветеранів України.

Нагадаємо, футбольна Ліга учасників АТО - єдиний в Україні чемпіонат з футболу серед учасників та ветеранів АТО/ООС, де змагаються 100% учасників бойових дій - захисників України.

Читайте також: Стартував перший футбольний Кубок об’єднаних сил

Всеукраїнська футбольна Ліга учасників АТО сезону 2019 року складається із 88 команд, а це близько 3000 військових, які змагалися між собою в два кола, весна та осінь, в шести дивізіонах: «Захід», «Схід», «Північ», «Південь», «Центр» та «Київ». Головний трофей сезону – Кубок героїв АТО.

За результатами змагань переможці регіональних дивізіонів матимуть можливість розіграти перехідний Кубок Героїв АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського 14 жовтня до Дня Захисника України.