Каштру оцінив результат жеребкування Ліги чемпіонів як чудову нагоду відзначитися

Головний тренер донецького футбольного клубу “Шахтар” Луїш Каштру прокоментував результат жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, згідно з яким його команда потрапила до групи С.

Луїш Каштру, зокрема, зазначив, що групу, до якої увійшли “Манчестер Сіті”, “Аталанта” і загребське “Динамо”, розглядає, як відмінну можливість, адже всі команди грають у різних стилях.

“Розглядаємо цю групу як відмінну можливість. У всіх абсолютно різні стилі гри. “Сіті” вважає за краще володіти м'ячем на половині суперника і домінувати. Загребське “Динамо” любить розвивати свої атаки завдяки трикутникам на флангах, і у них дуже хороші показники як в атаці, так і в обороні. У цій групі три чемпіони своїх країн, є клуб, який вперше на груповому етапі, - “Аталанта”. Гасперіні любить діяти в 5 захисників і 2 нападники. Ця команда проводить швидкі атаки, часто через фланги з подачею в штрафну, тому ми повинні бути добре готові. Повторюся: три суперника з різними стилями гри, що змусить нас аналізувати їх годинами. Для Ліги чемпіонів це абсолютно нормально. У нас сильна команда, яка комфортно почуває себе на полі. Оцінюємо жеребкування як чудову нагоду відзначитися.

Читайте також: Як «Шахтар» дізнавався суперників в Лізі чемпіонів

...Мотивація, поза всякими сумнівами, буде на найвищому рівні. Всі клуби покажуть досить цікавий і багатий футбол.

Я спокійний, глибоко вірю в нашу роботу і в своїх гравців. Мені дуже подобаються мої хлопці, те, як вони працюють, їх оптимізм, контекст, в якому ми живемо, і атмосфера в “Шахтарі”. А ще у нас буде підтримка вболівальників. Все це змушує нас відчувати себе спокійно в щоденній роботі, так що ми просто повинні кожен день добре її виконувати. Все це потім переноситься на футбольне поле”, - цитує Каштру пресслужба ФК “Шахтар”.

Як повідомлялося, футболісти донецького "Шахтаря" в груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА, як у двох попередніх розіграшах, зіграють з "Манчестер Сіті", а також цього разу - із загребським "Динамо" та "Аталантою". Так вирішило жеребкування, яке відбулося 29 серпня в Монако.

У церемонії взяли участь 32 команди, які сформували вісім груп. У них вони проведуть по 3 матчі вдома і на виїзді - з кожним суперником.

Читайте також: Ліга чемпіонів УЄФА: "Шахтар" утретє поспіль поїде до Манчестера

Поєдинки першого туру відбудуться 17-18 вересня, другого - 1-2 жовтня, третього - 22-23 жовтня, четвертого - 5-6 листопада, п'ятого - 26-27 листопада, шостого - 10-11 грудня.