Розмови щодо зміни наставника "Динамо" поки ні з ким не велися - Суркіс

Відео

Президент київського футбольного клубу “Динамо” Ігор Суркіс прокоментував можливу зміну головного тренера команди в кінці сезону.

Ігор Суркіс у коментарі програмі “Профутбол”, зокрема, зазначив, що у Олександра Хацкевича закінчується контракт, но поки розмови з приводу зміни наставника “біло-синіх” ні з ким не велися.

“Михайличенко в якості нового тренера? Я думаю над цим. У Хацкевича закінчується контракт, але я ні з ким не розмовляв. Михайличенко працює в офісі, спортивним директором. Так, я раджуся з ним, але не більше. Чемпіонат продовжується. Я наразі дивлюся на якість гри команди, як вона прогресує, чи є в нас надії поборотися за Лігу чемпіонів. І в кінці сезону будемо вирішувати, у нас є час”, - зазначив Суркіс.

Відео коментаря Суркіса:

Нагадаємо, 45-річний білоруський фахівець Олександр Хацкевич очолив “Динамо” влітку 2017 року. “Динамо” в нинішньому сезоні під його керівництвом дійшло до 1/8 фіналу Ліги Європи, в Кубку України поступилося донецькому “Шахтарю”, а в УПЛ наразі посідає 2 місце.

Читайте також: Калитвинцев може очолити “Динамо”, якщо не погодиться Михайличенко - ЗМІ

Раніше ЗМІ повідомляли, що спортивний директор “Динамо” Олексій Михайличенко дійсно отримував пропозицію очолити київське “Динамо”, від якої категорично відмовився. Також керівництво київського футбольного клубу “Динамо” в якості одного з кандидатів на пост головного тренера клубу розглядає Юрія Калитвинцева.