Калитвинцев може очолити “Динамо”, якщо не погодиться Михайличенко - ЗМІ

Калитвинцев може очолити “Динамо”, якщо не погодиться Михайличенко - ЗМІ

Укрінформ
Юрій Калитвинцев може змінити на тренерському містку “біло-синіх” Олександра Хацкевича.

Як стало відомо Sport Arena, керівництво київського футбольного клубу “Динамо” в якості одного з кандидатів на пост головного тренера клубу розглядає Юрія Калитвинцева.

“51-річний фахівець, який працював свого часу з другою командою київського клубу, приводив юнацьку збірну України U-19 до перемоги на чемпіонаті Європи і очолював національну команду країни, може змінити на тренерському містку “біло-синіх” Олександра Хацкевича”, - йдеться в повідомленні.

До кандидатури Калитвинцева керівники “біло-синіх” звернуться у разі відмови нинішнього спортивного директора клубу Олексія Михайличенка, якому запропонували очолити клуб раніше.

Останнім клубом Калитвинцева в якості тренера було московське “Динамо”, яке він за сезон повернув до російської Прем'єр-ліги. Контракт із клубом фахівець розірвав в жовтні 2017 року.

Читайте також: Київське “Динамо” може залишити Хацкевича головним тренером

“Динамо” в нинішньому сезоні під керівництвом Олександра Хацкевича дійшло до 1/8 фіналу Ліги Європи, в Кубку України поступилося донецькому “Шахтарю”, а в УПЛ наразі посідає 2 місце і відстає на 11 очок від “Шахтаря за 4 тури до фінішу.

Наступний матч “Динамо” проведе 18 травня проти “Маріуполя” в рамках 29 туру УПЛ.

Фото: tass

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-