Олімпійський день-2019 на Оболоні подарує учасникам насичену бігову програму

18 травня на столичній Оболонській набережній відбудеться масштабне родинне свято - Олімпійський день, який щороку проходить по всім куточкам України та світу з нагоди дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року).

Цьогоріч до ювілейної дати (125-річчя МОК) програма Олімпійського дня, що традиційно стартує в Києві, матимете насичену бігову програму, розраховану для дітей, любителів та професіоналів. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Кожен бажаючий зможе пробігти разом з уславленими спортсменами стежками мальовничого парку “Наталка” та насолодитися чудовими краєвидами Дніпра. Всі учасники пробігів гарантовано отримають спеціальні медалі фінішерів та пам'ятні сувеніри від Національного олімпійського комітету України. Окрім цього на гостей та учасників столичного Олімпійського дня-2019 чекає чимало різноманітних конкурсів та вікторин, зустрічі з улюбленими олімпійцями.

Організатори заходу: НОК України спільно з Міністерством молоді та спорту, Київською міською державною адміністрацією за сприяння Федерації легкої атлетики України.

Читайте також: Збірна України з веслування приєдналася до антидопінгової програми НОК

Відкриття спортивного містечка на Оболонській набережній в Києві відбудеться 18 травня о 9.30, офіційне відкриття - о 10.30. У программі старти дитячого забігу (500 м), старт забігу на дистанцію Олімпійська миля (1,6 км) та на дистанцію 3 км. 

Закриття спортивного містечка відбудеться о 12.30.