Півзахисник “Динамо” Циганков став кращим гравцем 22 туру УПЛ

Півзахисник київського футбольного клубу “Динамо” Віктор Циганков визнаний кращим гравцем 22 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-Ліги.

Про це повідомляє офіційний сайт УПЛ.

“Українська Прем’єр-Ліга, опитавши фахівців, які входять до нашої експертної ради, визначила найяскравішого футболіста з усіх, які взяли участь у матчах 22 туру Чемпіонату УПЛ. За підсумком голосування перемогу здобув півзахисник “Динамо” Віктор Циганков, який у матчі з “Олімпіком” забив м’яч і зробив результативний пас. Він на два бали випередив півзахисника “Арсеналу-Києва” Сергія Вакуленка”, - йдеться в повідомленні.

До складу експертної ради увійшли: Леонід Буряк, Олег Венглинський, Ігор Шуховцев, Геннадій Орбу, Віктор Грачов, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Артур Валерко, Степан Юрчишин, Анатолій Чанцев, Ігор Яворський.

Читайте також: "Олімпік" програв "Динамо" у чемпіонаті України з футболу

Як повідомляв Укрінформ, 17 березня футболісти донецького "Олімпіка" з рахунком 1:2 поступилися київському "Динамо" у 22-му турі УПЛ. Авторами голів на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського стали Олексій Гай (27-ма хвилина, з пенальті) - Віктор Циганков (13-та хвилина, з пенальті), Назарій Русин (39).