Збірні українських лучників стали призерами чемпіонату Європи в Туреччині

На чемпіонаті Європи зі стрільби з лука, який проходить у турецькому місті Самсун, завершилися командні змагання.

Чоловіча збірна України у складі Юрія Гавелка, олімпійського чемпіона Віктора Рубана і Владислава Лесняка виграла срібні нагороди, поступившись у фіналі росіянам (1:5), повідомляє Укрінформ.

Жіноча збірна України (Лідія Січенікова, Поліна Родіонова, Анастасія Павлова) у матчі за 3-тє місце обіграла команду Білорусі (5:4) і здобула бронзові медалі.

Українки Жанна Наумова, Олександра Кукурузяк та Єлизавета Сікало стали срібними призерами континентальної першості серед юніорок. Юніори Володимир Каменський, Артем Овчинніков та Іван Кожокар посіли четверте місце, програвши "малий фінал за "бронзу" одноліткам з Італії (3:5).

Читайте також: Українські лучники пробилися у командний фінал чемпіонату Європи в Туреччині

Як повідомлялося, 2 березня у фіналі жіночого індивідуального турніру "золото" розіграють українка Лідія Січенікова та росіянка Саяна Циремпілова. Поліна Родіонова у поєдинку за бронзові нагороди зустрінеться з росіянкою Інною Степановою

"Золото" континентальної першості серед юніорок виборюватимуть українка Жанна Наумова і Матільда Луї з Франції, у юніорів - українець Іван Кожокар та росіянин Ігор Григоренко.

На фото: олімпійський чемпіон Віктор Рубан.