Українські лучники пробилися у командний фінал чемпіонату Європи в Туреччині

Українські лучники пробилися у командний фінал чемпіонату Європи в Туреччині

Укрінформ
На чемпіонаті Європи зі стрільби з лука, який проходить у турецькому місті Самсун, визначилися всі учасники вирішальної стадії командних змагань.

У фіналі чоловічого турніру зі стрільби з класичного лука збірна 1 березня України у складі Юрія Гавелка, олімпійського чемпіона Віктора Рубана і Владислава Лесняка розіграє "золото" у протистоянні з командою Росії, повідомляє Укрінформ.

В 1/2 фіналу українці завдали поразки представникам Італії - 6:2, а росіяни з таким же рахунком взяли гору над спортсменами Туреччини.

Жіноча збірна України (Лідія Січенікова, Поліна Родіонова, Анастасія Павлова) у півфіналі поступилася грузинкам (3:5) і в поєдинку за "бронзу" зійдеться з командою Білорусі.

Золоті медалі континентальної першості серед юніорок українки після перемоги над однолітками з Туреччини (5:4) розіграють з росіянками, які у свою чергу обіграли італійок (5:1). У юніорів українці зустрінуться з італійцями у матчі за "бронзу".

Читайте також: Українка Січенікова вийшла у фінал чемпіонату Європи зі стрільби з лука

Як повідомлялося, 2 березня у фіналі жіночого індивідуального турніру "золото" розіграють українка Лідія Січенікова та росіянка Саяна Циремпілова.

Золоті нагороди континентальної першості серед юніорок виборюватимуть українка Жанна Наумова і Матільда Луї з Франції, у юніорів - українець Іван Кожокар та росіянин Ігор Григоренко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-