Футболісти "Динамо" провели відкрите тренування в Піреї

Відео

Футболісти київського клубу "Динамо" провели відкрите тренування на стадіоні "Георгіос Караїскакіс" у Піреї, на якому сьогодні відбудеться поєдинок із грецьким "Олімпіакосом" в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА.

Відкрите тренування у Піреї відбулося 13 лютого після прес-конференції головного тренера "біло-синіх" Олександра Хацкевича і віце-капітана команди Віктора Циганкова. Про це повідомляє прес-служба ФК "Динамо".

Відео відкритого тренування "Динамо":

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 14 лютого, футболісти київського "Динамо" проведуть перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького "Олімпіакоса". Виїзну зустріч "Динамо" з грецьким "Олімпіакосом", яка розпочнеться на стадіоні "Георгіос Караїскакіс" у Піреї о 19.55 за київським часом, транслюватиме телеканал "Футбол 1".   Букмекери у цьому протистоянні фаворитом вважають "Олімпіакос". 

Читайте також: Букмекери оцінили шанси "Динамо" та "Шахтаря" у матчах Ліги Європи УЄФА

Гра Ліги Європи між "Олімпіакосом" і "Динамо" стане центральним футбольною подією тижня в Греції. Всі квитки на цей матч на стадіон, що вміщує 32 тисяч уболівальників, були розпродані вже за два тижні до його проведення.