У Києві обговорюють питання розвитку олімпійського руху в регіонах

Всеукраїнський семінар-нарада, присвячений питанням розвитку олімпійського руху в регіонах країни, розпочав 13 грудня роботу у Києві.

асідання проходять під головуванням президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки та за участю керівників усіх регіональних відділень НОК, повідомили Укрінформу у прес-службі комітету.

Сергій Бубка поінформував присутніх, що добігає свого завершення "Програма розвитку олімпійського руху на 2015-2018 роки". Нині з урахуванням громадського обговорення, пропозицій від суб'єктів олімпійського руху розроблено проект нової програми на наступне чотириріччя. Ії має прийняти генеральна асамблея НОК України.

Читайте також: Гімнаст Олег Верняєв отримав десяте визнання НОК України

"Для НОК діяльність його регіональних відділень була, залишається і буде стратегічним напрямком, - завявив Бубка,- адже лише таким чином ми зможемо ефективно виконувати покладені на нас функції і успішно поширювати олімпійські цінності по всій країні. Комітет максимально сприяє підтримці відділень: лише за останнє чотириріччя була надана фінансова та матеріальна допомога осередкам на загальну суму понад 21 млн грн".