Луческу наступну гру зі збірною України хотів би провести навесні у Дніпрі

Головний тренер збірної Туреччини з футболу Мірча Луческу поділився враженнями від товариського поєдинку зі збірною України (0:0), який відбувся 20 листопада в Анталії.

Мірча Луческу на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що результатом задоволений, адже в збірній України було більше переваг: досвідчені гравці "Шахтаря" і "Динамо", а також молоді з досвідом виступів у Лізі чемпіонів і Лізі Європи.

"Перед цим матчем я мав розмову з Андрієм Шевченком. У його команди є суттєва перевага над нами. Адже збірна України наполовину складається з гравців "Шахтаря" і наполовину - з гравців "Динамо". Я хотів би, щоб і турецька команда була схожа на українську в цьому сенсі.

Хочу передати привітання Андрію Шевченку. У нього багато перспективних молодих гравців. Я теж дав шанс молоді, однак і тут в України є перевага. На відміну від наших хлопців, українські молоді виконавці вже мають досвід виступів у Лізі чемпіонів і Лізі Європи. Утім, вважаю, що результат прийнятний для обох команд. Сподіваюся, що навесні ми проведемо ще один товариський матч. Мені б хотілося зіграти у Дніпрі.

Насправді у сьогоднішньому поєдинку результат був не на першому місці. Моє завдання -побудувати збірну, в якій було б поєднання досвіду й молодості. Наразі я спостерігатиму за виступами гравців у своїх клубах. У нас є час до березня. Після цього ми зустрінемося знову. Я чекаю від футболістів стовідсоткової віддачі. Гравці повинні приїжджати сюди заради любові до своєї країни", - цитує Луческу прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Шевченко: Молоді футболісти дуже добре себе проявили в матчі проти Туреччини

Як повідомляв Укрінформ, товариський поєдинок національних збірних Туреччини та України відбувся 20 листопада і завершився з рахунком 0:0. Гра проходила у турецькому місті Анталія. Головний тренер збірної України Андрій Шевченко на післяматчевій прес-конференціїї у свою чергу підкреслив, що в обох командах було задіяно багато молодих гравців, тому поєдинок був корисним у першу чергу в інформаційному сенсі.