Гвардіола: До гри з "Шахтарем" готуємося, як до фінальної

Відео

Головний тренер англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з донецьким "Шахтарем" в рамках Ліги чемпіонів УЄФА.

Хосеп Гвардіола на передматчевій прес-конференції в Манчестері, зокрема, зазначив, що матч проти "Шахтаря" найближчий у груповому турнірі, тому й найважливіший, оскільки команда ставить перед собою завдання вийти з групи.

"Кожна гра важлива, і потрібно її цінувати, готуватися і планувати свої дії. Матч проти "Шахтаря" важливий, тому що він найближчий. Після поразки від "Ліона" ми ставимося до всіх зустрічей групового турніру, як до фіналу. У нас є шанс вийти з групи, це головне завдання, а потім у нас буде три-чотири дні на підготовку до поєдинку з "Манчестер Юнайтед".

Ілкай Гюндоган і Ніколас Отаменді готові зіграти завтра. Всі футболісти у формі, крім Кевіна де Брюйне і Ельякіма Мангаля. Давид Сільва? Це один з найнеймовірніших півзахисників. Він рухається в просторі між гравцями, як ніхто інший. Давид Сільва великий майстер. Мені подобається бути поруч з ним кожного дня", - цитує Гвардіолу прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Ісмаїлі: "Шахтар" позитивно налаштований на гру з "Манчестер Сіті"

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" сьогодні, 7 листопада, проведуть четвертий матч у груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА, в якому на "Етіхад Стедіум" зустрінуться з англійським "Манчестер Сіті". Гру, яка розпочнеться о 22.00, покаже телеканал "Футбол 2".