Ісмаїлі:

Ісмаїлі: "Шахтар" позитивно налаштований на гру з "Манчестер Сіті"

Відео
Укрінформ
Бразильський захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Ісмаїлі поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з "Манчестер Сіті" в рамках Ліги чемпіонів УЄФА.

Ісмаїлі на передматчевій прес-конференції в Манчестері, зокрема, зазначив, що команда ретельно готувалася і не відчуває психологічного тиску.

"Психологічний тиск? Єдиний результат, який нас порадує, - це, звичайно ж, перемога. Ми ні від чого не ховаємося, чимало працювали і покажемо свою гру. Я розумію, що буде дуже складно, але зараз повернувся найважливіший елемент нашої команди - Тайсон, з ним ми ще сильніші. Якщо говорити про психологічний тиск, то я на це не дивлюся через таку призму. Абсолютно всі позитивно налаштовані, ми ретельно готувалися і завтра на поле продемонструємо свої найкращі якості.

Ліга чемпіонів приковує увагу - весь світ спостерігає за цими матчами. Упевнений, що тренер збірної Бразилії також дивитиметься поєдинок, оскільки дуже багато бразильців вийде на поле. Я, як і вся команда, постараюся відмінно зіграти і проявити себе найкращим чином", - цитує Ісмаїли прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Футболісти "Шахтаря" провели відкрите тренування у Манчестері

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" сьогодні, 7 листопада, проведуть четвертий матч у груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА, в якому на "Етіхад Стедіум" зустрінуться з англійським "Манчестер Сіті". Гру, яка розпочнеться о 22.00, покаже телеканал "Футбол 2".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-