Конте вимагає від "Челсі" €23 млн за звільнення до завершення контракту

Колишній наставник лондонського футбольного клубу "Челсі" Антоніо Конте вимагає від клубу 23 млн євро компенсації за звільнення до завершення контракту.

Про це повідомляє ua-football.com із посиланням на Gazzetta Dello Sport.  

"Колишній наставник "Челсі" Антоніо Конте бажає розірвати довгостроковий контракт із лондонським клубом. Італійський фахівець вимагає від "синіх" компенсації в розмірі 23 млн євро (13 млн за звільнення до завершення контракту, ще 10 млн - за нанесення шкоди репутації)", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу юридична служба "Челсі" пред’явила Конте обвинувачення у відповідь за невиконання низки зобов’язань, зокрема спонсорських. Також тренер не паркував свій автомобіль у призначеному місці біля бази й часто запізнювався на прес-конференції.

Читайте також: Антоніо Конте не очолить "Реал", бо керівництво не прийняло його вимоги

Нагадаємо, Антоніо Конте був усунений із посади головного тренера "Челсі" влітку, а його місце посів Мауріціо Саррі. Нещодавно колишній наставник "Ювентуса", "Челсі" та збірної Італії з футболу відмовився очолити мадридський "Реал", бо не дійшов згоди з його керівництвом. Найближчим часом Конте не повертатиметься до роботи, але вже в січні розглядатиме варіанти із працевлаштуванням.