Антоніо Конте не очолить

Антоніо Конте не очолить "Реал", бо керівництво не прийняло його вимоги

Укрінформ
Колишній головний тренер "Ювентуса", "Челсі" та збірної Італії з футболу Антоніо Конте відмовився очолити мадридський "Реал".

"Реал" не зміг домовитися з італійським фахівцем через його відмову. Антоніо Конте вважає, що даний проект йому не підходить. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Sky Sports. 

За інформацією Football Espana, Конте висував ряд вимог президенту "Реала" Флорентіно Пересу. Зокрема, він вимагав продажу капітана команди Серхіо Рамоса, а також бажав отримати повний контроль над роздягальнею команди і дозвіл продавати гравців, які порушуватимуть атмосферу в команді.

Найближчим часом Конте не повертатиметься до роботи, але вже в січні розглядатиме варіанти із працевлаштуванням.

Читайте також: Екс-гравець "Реала" Лаудруп відмовився очолити мадридський клуб - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, Сантьяго Соларі, який тренує молодіжну команду "Реала" протягом останніх трьох років, став тимчасовим наставником мадридського клубу після звільнення 29 жовтня Хулена Лопетегі. Соларі вже провів перші тренування з командою, яка сьогодні, 31 жовтня, гратиме проти "Мелільї" в 1/16 Кубка Іспанії. Повідомлялося також, що новим головним тренером мадридського футбольного клубу "Реал" може стати наставник збірної "Бельгії" Роберто Мартінес.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-