Дерев'янченко збирається пресингувати Джейкобса і карати за помилки

Український боксер-середньоваговик Сергій Дерев'янченко розповів про свою стратегію на бій за чемпіонський титул IBF з американцем Деніелем Джейкобсом.

Сергій Дерев'янченко в інтерв'ю VideoBoxing, зокрема, зазначив, що для успіху в бою з Деніелем Джейкобсом йому необхідно тримати суперника під постійним пресингом і карати за помилки.

"Його потрібно завжди пресингувати, пресингувати по-розумному, а не просто кидатися, тому що він добре рухається, хороший джеб у нього, і він завжди пересувається. Потрібно його смикати, пресингувати і карати за помилки. Спаринги показували, що в ближньому бою у мене не особливо виходило, а от середня дистанція, іноді навіть і далека, виходила. Я не думаю, що в ближньому бою він дасть мені працювати, адже, думаю, він почне в'язати і не буде працювати в ближньому поєдинку. Він намагатиметься діяти на дальній дистанції", - цитує Дерев'янченка XSPORT.

Читайте також: Бокс: Дерев'янченко упевнений, що в бою з Джейкобсом у нього буде добра підтримка

Бій між Дерев'янченком та Джейкобсом пройде 27 жовтня в Нью-Йорку в знаменитому спорткомплексі "Медісон-сквер-гарден". За словами українського боксера, у нього буде суттєва підтримка трибун - на цей поєдинок планують приїхати його уболівальники як з Америки, так і з України.

Фото:  RingSide24