Бокс: Дерев'янченко упевнений, що в бою з Джейкобсом у нього буде добра підтримка

Бокс: Дерев'янченко упевнений, що в бою з Джейкобсом у нього буде добра підтримка

Укрінформ
Український боксер-середньоваговик Сергій Дерев'янченко, якому належить у США зустрітися в бою за чемпіонський титул IBF з американцем Деніелем Джейкобсом, упевнений, що у нього буде суттєва підтримка трибун.

За словами Сергія, на бій планують приїхати його уболівальники як з Америки, так і з України, повідомляє XSport

"Готовий до того, що більшість людей на арені уболіватимкть за Джейкобса, але і з мого боку буде добра підтримка. Збираються приїхати з Миколаєва, інших міст України, з Брукліна, Лос-Анджелеса, Чикаго... Люди постійно телефонують, запитують, як справи. Яким я буду в бою з Джейкобсом? Різним: і агресивним, і технічним. я робитиму все для того, аби виграти", - сказав Сергій.

Крім того, Дерев'янченко заявив, що може отримати за цей поєдинок найбільший гонорар у кар'єрі: "Чи більший він, ніж попередні? Звичайно. Так, можна сказати, що це те, чого я хотів досягти у фінансовому плані. Якщо казати про мрію в матеріальному плані, то, природно, хотілося б наблизитися до таких боксерів, як Альварес, той же Головкін, Мейвезер".

Читайте також: Дерев'янченко: Проти Джейкобса буде важкий бій всі 12 раундів

Нагадаємо, 32-річний український боксер на профі-рингу переміг у всіх своїх 12-ти боях (в 10-ти - нокаутом). 31-річний Джейкобс має 34 перемоги (29 - нокаутом) та 2 поразки.

Бій між Дерев'янком та Джейкобсом пройде 27 жовтня в Нью-Йорку в знаменитому спорткомплексі "Медісон-сквер-гарден".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-